De ce să alegi agenția imobiliară Casa Spania 24?

12 10, 2023

Așa cum probabil ai angaja un profesionist autorizat pentru a face reparații la casa ta, angajarea unui agent imobiliar te poate ajuta să îți ofere liniște și încredere pe tot parcursul procesului de vânzare. Mai jos sunt 9 motive pentru pentru care Casa Spania 24 este agenția potrivită pentru tine.



1. Casa Spania 24 te ajută să evaluezi corect prețul casei tale


În calitate de proprietar, este ușor să crezi că știi cât valorează casa ta, dar probabil că există un pic de subiectivitate care intră în estimarea ta. Agentul imobiliar Casa Spania 24 te poate ghida în stabilirea unui preț competitiv care să aibă sens pentru piața imobiliară din zona ta. Casa Spania 24 te ajută de asemenea la pregătirea documentelor necesare pentru încheierea tranzacției și la finalizarea contractului.



2. Casa Spania 24 îți oferă siguranță și clienți selectați


Agenția imobiliară Casa Spania 24 îți oferă siguranța că toți clienții care ajung la vizionări sunt verificați de agenția imobiliară Casa Spania 24 și astfel vei avea parte numai de oameni care sunt cu adevărat interesați și care au posibilitatea de a achiziționa proprietatea ta.



3. Casa Spania 24 are un portofoliu vast de clienți


Un avantaj de a colabora cu agenția imobiliară Casa Spania 24 este că vei avea acces mult mai ușor la o bază de clienți cu adevărat interesați de achiziționarea proprietății tale. Casa Spania 24 îți poate împărtăși lista cu alți agenți imobiliari din birou care ar putea avea clienți interesați.



4. Casa Spania 24 are expertiza în vânzarea unei proprietăți


Colaborarea cu un agent imobiliar te poate ajuta să obții cunoștințe despre vânzarea casei pe care doar un expert le poate oferi. Deoarece o tranzacție imobiliară este probabil una dintre cele mai mari tranzacții financiare pe care le vei face vreodată, este logic să lași dezavantajele unui profesionist pentru a te asigura că totul merge bine.



5. Casa Spania are legături importante


Un alt beneficiu al lucrului cu Casa Spania 24 este accesul la conexiunile valoroase din industrie. Fie că te punem în legătură cu profesioniști care te pot ajuta cu reparațiile la domiciliu sau îți punem la dispoziție servicii de mentenanță și curățenie specializată astfel încât apartamentul să fie pregătit corespunzător pentru vânzare.



6. Casa Spania 24 îți comercializează casa în mod profesional


Comercializarea casei tale nu începe și se termină cu listarea. Casa Spania 24 comercializează în mod constant casa ta prin site-uri web, rețele sociale, videoclipuri, pliante și prin evenimente precum Târguri imobiliare. Nu numai că marketingul casei tale pe cont propriu consumă timp, dar este posibil să nu ai acces neapărat la toate instrumentele pe care un agent imobiliar le are la dispoziție.



7. Agenții imobiliari Casa Spania 24 au timpul necesar


Vânzarea unei case necesită un angajament semnificativ de timp pentru promovare, telefoanele de la potențialii clienți, prezentarea imobilului și stabilirea vizionărilor. Dacă ai un loc de muncă sau o familie, va fi o provocare să gestionezi întregul proces de vânzare. Lucrul cu un agent imobiliar Casa Spania 24 îți ia toate aceste responsabilități din mâinile tale și îți permite să te concentrezi pe alte lucruri, cum ar fi găsirea unei noi case în care să te muți odată ce casa ta actuală se vinde.



8. Agenții imobiliari Casa Spania 24 gestionează procesul de negociere în mod profesional


Unul dintre cele mai dificile, dar și mai importante aspecte ale procesului de vânzare este gestionarea negocierilor cu potențialii cumpărători. Agenții imobiliari Casa Spania 24 se ocupă de negocieri zi de zi, în mod profesionist, astfel încât să te poți  simți încrezător în capacitatea noastră de a urmări interesele tale.



9. Agenții imobiliari Casa Spania 24 îți pot oferi sprijin obiectiv


Vânzarea unei case este un proces emoțional. Casa ta este mai mult decât doar patru pereți și un acoperiș; este locul pe care l-ai numit acasă și unde ai creat amintiri speciale pentru tine. A auzi feedback-ul de la potențialii cumpărători ar putea fi o pastilă greu de înghițit, fie că este vorba despre casa sau curtea care nu le place, sau poate că le place casa, dar oferă un preț mai mic. A avea un agent imobiliar cu o mentalitate obiectivă te poate ajuta la a ține la distanță emoțiile și stresul.


Acestea sunt avantajele și totodată motivele pentru a colabora cu Agenția Imobiliară Casa Spania 24 SL.


,,ALEGE CE ESTE MAI UTIL PENTRU TINE.”