Cele mai bune locuri pentru cumpărarea unei proprietăți în Spania

01 11, 2023

Câteva sugetii de localități pentru achiziționarea de proprietăți, bazate pe cele mai populare locuri în Spania:


Alicante. Atât regiunea și orașul sunt foarte populare grație plajelor, bulevardelor cu palmieri, influențelor tradiționale spaniole și climatului călduros.


Costa del Sol. Este simplu de realizat de ce atâția străini aleg Costa del Sol, atât pentru vacanță, cât și relocare. Coasta de Sud beneficiază de mai multe ore cu soare, alături de plaje frumoase, izvoare și peisaje andaluziene.


Valencia. Regiunea Valencia este foarte atractivă pentru turiști, iar orașul în sine este excelent pentru cumpărarea unei case. În regiunea mai răcoroasă din nord, vei găsi arhitectură modernă, o scenă culturală bogată și probabil printre cea mai bune paella din țară.


Benidorm. Acest oraș faimos pentru petreceri este frecventat de turiști și pensionari de zeci de ani. Este cunoscut pentru plajele sale, transport bine pus la punct, și o mare varietate de magazine, baruri și restaurante. Există și locuri mai liniștite în Benidorm, dacă știi unde să cauți.


Murcia. Adesea ignorată în favoarea locațiilor mai turistice, Murcia oferă multe beneficii la prețuri bune când vine vorba de imobiliare. Este în interiorul țării, regiune rurală cunoscută pentru tapasurile excelente.


Torrevieja. Acest sat pescăresc din Costa Blanca devine tot mai popular în special pentru britanici, însă este foarte multicultural. Aproape de aeroporturile principale și cu o coasta superbă, Torrevieja poate fi o varianta unde să cumperi o casă.


Madrid. Cumpără o casă în capitala spaniolă cosmopolită și te poți aștepta la o atmosfera vibrantă, alături de arhitectură elegantă, mâncare delicioasă, un sistem de transport public excelent și la o comunitate internațională de străini. Însă Madrid poate fi un loc scump pentru a cumpără o proprietate.


Barcelona. Acest oraș avantgardist din Catalonia este înconjurat de cultură, mâncare și viață de noapte, însă locuitul în centrul acțiunii vine adesea cu un preț - este una din cele mai scumpe regiuni din Spania.